Nieuws

Wij delen graag ons nieuws en handige tips!
Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo laten maken helpt!

Het verhaal van jouw bedrijf overbrengen is best lastig. Hoe vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt? Onze partner Deux Media zorgt dat je impact maakt met een sterke bedrijfsfilm. Een goede bedrijfsvideo vertelt jouw verhaal met mooi beeld en geluid en maakt klanten enthousiast. Of je nu op een beurs staat, de website wilt verbeteren of een sterk imago wilt. Maar waarom zou je eigenlijk een bedrijfsvideo laten maken?

1. Jouw doelgroep overtuigen: Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om de doelgroep snel en duidelijk te informeren over jouw bedrijf of dienst. Door een goede bedrijfsfilm te laten maken kun je kort en krachtig een duidelijk beeld voor de doelgroep schetsen. Dit zorgt voor meer vertrouwen richting jouw bedrijf, wat zorgt voor meer business.

2. Jouw doelgroep is online: en daarom wil je online gemakkelijk gevonden worden. Websites die afbeeldingen en video’s bevatten worden beloond door Google. Google houdt namelijk heel erg van afbeeldingen en video’s, waardoor jouw website een hoge ranking in de organische zoekresultaten krijgt. En dít zorgt er weer voor dat de doelgroep sneller en gemakkelijker op jouw video of website klikt.

3. Efficiënter communiceren: Het bekende gezegde: Één beeld zegt meer dan duizend woorden mag misschien cliché zijn, maar het is waar. Beeld is een hele krachtige tool om jouw boodschap krachtig en duidelijk over te brengen. Door overbodige informatie weg te filteren kun je echt tot de kern komen. Versterk beeld met geluid en er ontstaat een krachtige samenwerking, waarbij jouw verhaal overgebracht kan worden zoals jij dat wilt. Bedrijfsfilms maken het gemakkelijker om jouw verhaal over te brengen en waardevolle informatie te ondersteunen.

Voordelen Deux Media

Zo leveren wij in een maand

Uiteraard kan het ook sneller, maar de praktijk leert ons dat als het proces normaal doorlopen wordt een maand een realistisch tijdsbestek is om rekening mee te houden.

Dit krijg je van ons

Bedrijfsvideo laten maken

Mocht je graag een bedrijfsvideo laten maken, dan adviseren wij contact op te nemen met Deux Media. Voor meer informatie bezoek de website van Deux Media. Kennismaking en eerste brainstorm sessie zijn altijd gratis!